Dzielarka hydrauliczna JAC Tradiform


Jedna dzielarka, która daje możliwość produkcji wielu rodzajów produktów mi.in. bułki, bagieteki, pół-bagietki, ciabaty, chleby itp.

 Przy zakupie dzielarki otrzymują Państwo w cenie także pełne wdrożenie i szkolenie technologa z zakresu receptur produktów rustykalnych.

Dzielarki hydrauliczne JAC stały się bardzo popularnym narzędziem w wielu piekarniach i cukierniach. Dzięki wymiennym formom służą do dzielenia i formowania różnych produktów takich jak m.in. bułki, bagietki, chleby.

Ponieważ dzielarka ta nie męczy ciast, daje także możliwość obróbki produktów o dużej zawartości wody i z dodatkiem różnych składników ( ciabatta ).



Obudowa dzielarki, cała komora wewnętrzna a także noże wykonane są ze stali nierdzewnej.
Regulacja ciśnienia docisku pozwala dzielić wyjątkowo delikatne i luźne ciasta.
Ponad 80 róznych form do produkcji wielu produktów.