Dzielarka hydrauliczna JAC Tradiform


Jedna dzielarka, która daje możliwość produkcji wielu rodzajów produktów mi.in. bułki, bagieteki, pół-bagietki, ciabaty, chleby itp.

Przy zakupie dzielarki hydraulicznej do ciasta otrzymują Państwo w cenie także pełne wdrożenie i szkolenie technologa z zakresu receptur produktów rustykalnych.

Praca nad wyrobem pieczywa wymaga precyzyjności i sprawnego tempa. Aby to osiągnąć piekarnie, małe sklepy i duże przedsiębiorstwa korzystają ze specjalnego sprzętu - dzielarek hydraulicznych.

Dzielarki hydrauliczne do ciasta JAC stały się bardzo popularnym narzędziem w wielu mniejszych i większych piekarniach oraz cukierniach. Dzięki wymiennym formom służą do dzielenia i kształtowania różnych produktów takich jak m.in. bułki, bagietki czy chleby. Dzielarka hydrauliczna to cichy i prosty w obsłudze sprzęt, który pozwala na zaoszczędzenie cennego czasu piekarzy i cukierników.

Firma JAC dba o potrzeby swojej grupy odbiorców, dlatego każda dzielarka hydrauliczna do ciasta wyprodukowana przez profesjonalnego producenta posiada odpowiednią regulację ciśnienia. Sprzęt nie męczy ciasta, co tworzy możliwość obróbki produktów o dużej zawartości wody i z dodatkiem różnych składników (ciabatta), a ponad 80 form daje piekarzom wiele inspiracji na co dzień.

Obudowa dzielarki, cała komora wewnętrzna a także noże wykonane są ze stali nierdzewnej.
Regulacja ciśnienia docisku pozwala dzielić wyjątkowo delikatne i luźne ciasta.
Ponad 80 róznych form do produkcji wielu produktów.